Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
O väzobnom stíhaní Plačkovej a spol. rozhodne sudca vo štvrtok, 30. septembra, popoludní
Zdielať na

O väzobnom stíhaní Plačkovej a spol. rozhodne sudca vo štvrtok, 30. septembra, popoludní

PEZINOK / V stredu, 29. septembra, Špecializovaný trestný súd rozhodne o väzobnom stíhaní desiatich osôb, ktoré sú obvinené v prípade drogovej činnosti. Jednou z obvinených osôb je aj známa podnikateľka Zuzana Plačková.

Údajná hlava zločineckej skupiny Tibor G. vypovedal na súde krátko po 14tej hodine približne 40 minút. Podľa jeho advokáta Dušana Grmana, vinu popiera. Tibor G. je v skupinke prvých piatich, ktorí vypovedajú na súde od 14tej.

Zuzanu Plačkovú eskortovali na súd v Pezinku

Na vypočúvanie sa dostavila aj Zuzana Plačková, ktorá je jednou z obvinených, krátko po 16tej hodine. Po skončení výsluchov obvinených boli opäť prevezení. O väzobnom stíhaní rozhodne sudca vo štvrtok, 30. septembra, o 15tej hodine. Obvinení manželia Strauszovci vinu popierajú a považujú to za omyl. 

​Na súd sa dostavili aj ďalší obvinení, vrátane Reného Strausza

Popoludní vypočujú ďalších 5 obvinených. Privážajú ich samostatne, keďže všetkých rozmiestnili od seba, aby nemohli komunikovať medzi sebou. 

V pondelok, 27.septembra, ráno zadržala Národná kriminálna agentúra Zuzanu Strausz Plačkovú, známu influencerku, ktorá sa preslávila účinkovaním v reality show Hotel Paradise. Spolu s ňou zadržali v ich novom dome v Miloslavove aj jej manžela Reného Strausza. 

​Podľa informácií TV JOJ malo ísť o dlho pripravovanú protidrogovú raziu, ktorá začala už v Hlohovci, kde zadržali známeho podnikateľa Miroslava F. Hlavnú úlohu v tejto skupine ľudí zohrával Tibor G., bývalý reprezentant v džude. Toho polícia taktiež zadržala v Bratislave. Plačkovú a jej manžela prekvapili kukláči v ich novom dome. Zuzana sa netají tým, že do domu investovala veľa peňazí, nedávno sa na svojom Instagrame pochválila luxusným preskleným bazénom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy