Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Podnikateľ Milan Fiľo daruje Moravskej Novej Vsi drevo za 1,3 milióna korún
Zdielať na

Podnikateľ Milan Fiľo daruje Moravskej Novej Vsi drevo za 1,3 milióna korún

Zdroj: SITA

INZERCIA / Nedostatkové stavebné rezivo v hodnote 1,3 milióna českých korún posiela do obce Moravská Nová Ves podnikateľ a majiteľ spoločnosti Eco-INVESTMENT a. s., Milan Fiľo.

"Je to osobný dar pána Fiľa obyvateľom obce, ktorá bola postihnutá ničivým tornádom. Dar je reakciou na akútny nedostatok stavebného materiálu, ktorý je potrebný najmä na opravu zničených striech,“ spresnila PR manažérka spoločnosti Eco-Investment Petra Greksová.

Drevo by malo do obce doraziť počas stredy 14. júla v štyroch kamiónoch. Celkovo ide o 135 kubíkov materiálu.

SITA

Moravská Nová Ves patrí medzi najviac zasiahnuté juhomoravskej obce, ktoré tornádo pred dvoma týždňami prakticky zrovnalo so zemou. S výstavbou a opravami domov tu pomáhajú desiatky dobrovoľníkov, podľa ktorých je práve stavebné drevo stále nedostatkovým materiálom.

SITA

ECO – INVESTMENT a.s.

ECO-INVESTMENT, a.s. je česko-slovenský priemyselno-investičný holding, ktorý pokrýva dlhodobé investície v rámci celej Európy. Hlavnými oblasťami investícií sú výroba celulózy a papiera, energetika, potravinárstvo a reality. Od jeho založenia je holding prítomný vo viacerých charitatívnych projektoch v oblasti zdravotníctva, vzdelania, kultúry a športu.

Najčítanejšie správy