Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
COOP Jednota odmení zákazníkov za nákup miliónom respirátorov
Zdielať na

COOP Jednota odmení zákazníkov za nákup miliónom respirátorov

Zdroj: SITA

INZERCIA /  Najväčšia slovenská maloobchodná sieť COOP Jednota pripravila aktivitu zameranú na pomoc v boji s novým koronavírusom. Domáci reťazec daruje svojim zákazníkom za nákup viac ako milión respirátorov typu FFP2. Pol milióna balíčkov obsahujúcich dva kusy respirátorov bude v predajniach COOP Jednoty pripravených v čase od ôsmeho do štrnásteho apríla 2021, resp. do vyčerpania zásob.

Balíček obsahujúci dva kusy respirátorov dostane každý zákazník, ktorý od ôsmeho apríla uskutoční jednorázový nákup v hodnote nad 20 eur. Za každý takýto nákup dostane zdarma vždy jeden balíček respirátorov. Pre získanie ďalšieho balíčka je nutné realizovať ďalší nákup v hodnote nad 20 eur.

„Ako spoločensky zodpovedná firma chceme prispieť k ochrane zdravia spotrebiteľov. Nosenie respirátorov je stále povinné v interiéroch a dopyt po nich je preto aj naďalej veľký. Balíčky s respirátormi pre našich zákazníkov budeme mať k dispozícii vo všetkých viac ako 2 000 predajniach, aby sa k nim mohol dostať naozaj každý. Aj touto formou sa chceme zákazníkom poďakovať za vernosť a poukázať na dôležitosť rešpektovania nariadených opatrení,“ uviedol Branislav Lellák, vrchný riaditeľ obchodnej sekcie COOP Jednoty Slovensko.

SITA

Zákazníci COOP Jednoty si zároveň budú môcť od ôsmeho apríla zakúpiť detské aj farebné respirátory v akciovej cene.

V priebehu roku 2021 COOP Jednota na regionálnej úrovni darovala tisícky respirátorov svojim zamestnancom, klientom domovov sociálnych služieb, občianskym združeniam, nemocniciam a charitám. Domáci predajca daroval v uplynulých mesiacoch okrem respirátorov aj dezinfekčné prostriedky a potraviny (múku, ryžu, mäsové výrobky, chlieb, pečivo, mlieko, ovocie, zeleninu, kávu, cukrovinky) rodinám v núdzi a domovom sociálnych služieb.

Najčítanejšie správy