Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Policajný zásah do podrobna. Pri protidrogovej akcií mladého muža aj vyzuli
Zdielať na

Policajný zásah do podrobna. Pri protidrogovej akcií mladého muža aj vyzuli

SNINA / Priamo na ulici pod oknami ľudí ho vyzuli a prehľadali na ňom každý centimeter. Po včerajšom zásahu kukláčov v Snine skončil v putách mladý muž. Polícia potvrdila, že išlo o protidrogovú raziu.

Počas policajnej razie skončil s putami na rukách mladý muž. Pri osobnej prehliadke policajti prehľadali nielen oblečenie ale skontrolovali aj obuv.

Polícia k tomuto zásahu zatiaľ poskytla iba strohé informácie. "Môžeme potvrdiť, že ide o drogovú trestnú činnosť," uviedla policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Súčasťou protidrogovej akcie bola aj domová prehliadka.


Podľa zistení TV JOJ policajti zaistili dôkazy, ktoré by mohli súvisieť s distribúciou omamných látok. Okrem iného aj notebook s príslušenstvom, mobilné telefóny, zatavenú striekačku, neznáme množstvo bielej kryštalickej látky aj finančnú hotovosť. "Odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva policajného zboru v Humennom v tejto veci momentálne vykonáva všetky potrebné procesné úkony," dodala hovorkyňa Ligdayová.

Policajný zásah trval približne dve hodiny. Ulicu na potrebný čas uzavreli, premávku riadili policajti. Podrobnejšie informácie budú zverejnené v najbližších dňoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy