Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
FOTO: Bývalý generálny prokurátor Jaromír Čižnár havaroval na Pezinskej babe
Zdielať na

FOTO: Bývalý generálny prokurátor Jaromír Čižnár havaroval na Pezinskej babe

PEZINSKÁ BABA / Bývalý generálny prokurátor Jaromír Čižnár havaroval na Pezinskej Babe. Nehoda sa podľa informácií TV JOJ stala okolo štvrtej popoludní. Čižnár má mať len ľahké zranenia.

Jaromír Čižnár havaroval na horskom priechode Pezinská Baba okolo štvrtej popoludní. O nehode informoval ako prvý portál Pluska.sk.  Auto zišlo z cesty a skončilo v priekope, kde sa prevrátilo na bok. Podľa informácií TV JOJ má bývalý generálny prokurátor ľahšie zranenia. Hovorkyňa operačného strediska potvrdila zásah záchranárov na horskom priechode s tým, že Čižnár mal tržnú ranu na hlave. "Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorí pomáhali zranenému mužovi. Mal tržnú ranu na hlave. Po ošetrení ho transportovali v jednej z bratislavských nemocníc," uviedla Alena Krčová. 

Dychová skúška u vodiča vylúčila požitie alkoholu. Bývalý generálny prokurátor bol v aute sám. Nikto ďalší sa pri nehode nezranil. Podľa našich informácií Si Čičnára nechali v nemocnici, kde mu robia vyšetrenia. Podľa informácií TV JOJ má zranený okrem hlavy aj chrbát. 

Informáciu o nehode potvrdila aj polícia. "Podľa doterajších informácií vozidlo Audi A8 na ceste medzi Pezinkom a Pezinskou Babou v blízkosti kameňolomu zišlo mimo vozovky a prevrátilo sa. Vo vozidle sa nachádzal vodič, ktorý bol prevezený k ošetreniu privolanou záchrannou službou do jednej z bratislavských nemocníc. K zraneniu iných osôb nedošlo. Prítomnosť bola dychovou skúškou vylúčená. Vyšetrovaním presných príčin dopravnej nehody sa zaoberajú policajti okresného riaditeľstva policajného zboru v Pezinku," uviedol 

Zisťujeme podrobnosti, správu budeme aktualizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy