Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Misske Fabušovej zobrali vodičák a dostala podmienku
Zdielať na

Misske Fabušovej zobrali vodičák a dostala podmienku

BRATISLAVA / Miroslava Fabušová, priateľka Borisa Kollára, prišla v sprievode polície na súd. Stalo sa tak po tom, čo šoférovala pod vplyvom alkoholu a policajti ju chytili. Prokurátor v pondelok podal obžalobu. Fabušová na otázky novinárov pri príchode na súd neodpovedala.

Súd rozhodol o tom, že Miroslava Fabušová dostala 6-mesačnú podmienku a na 18 mesiacov jej zobrali vodičák. Fabušová po tom, ako vyšla zo súdu uviedla, že mala zostatkový alkohol v sebe a išla na antigénový test. Pozrite si video. 

Fabušovú chytili policajti za volantom a pod vplyvom alkoholu v nedeľu v Rovinke pri Bratislave. Nafúkala 1,33 promile. Ešte v pondelok na mieste, kde ju chytili, stálo jej luxusné auto

​Fabušová v októbri minulého roka havarovala spolu s Borisom Kollárom, ktorý ju viezol vo vládnej limuzíne. V pondelok Kollár uviedol, že od havárie nie je s Fabušovou v kontakte a za alkohol za volantom ma pykať každý. ČI ide o Fabušovú alebo o hocikoho iného. Zároveň uviedol, že ho Fabušová po nehode nekontaktovala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy