Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Priateľka Borisa Kollára za mrežami. Šoférovala s 1,33 promile
Zdielať na

Priateľka Borisa Kollára za mrežami. Šoférovala s 1,33 promile

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Podľa zistení TV JOJ sa má MIroslava Fabušová údajne aktuálne nachádzať v cele policajného zaistenia v budove policajného prezídia v Bratislave. Podľa zistení TV JOJ mala Fabušová šoférovať pod vplyvom návykovej látky.

Bývalú miss a priateľku predsedu parlamentu Borisa Kollára zadržali policajti v obci Rovinka. Nebola spôsobilá šoférovať a preto skončila na polícii. Podľa bratislavskej krajskej polície je v cele policajného zaistenia, pretože ju zadržali pre jazdu pod vplyvom návykovej látky. Namerali jej 1,33 promile. 

Podľa informácií TV JOJ jej Mercedes je stále odparkovaný na mieste, kde Fabušovú zadržali. 

noviny.sk

"Vo Vami uvedenom prípade bola včera krátko pred 16.25h zastavená hliadkou PZ vodička vozidla zn. Mercedes na Hlavnej ulici v obci Rovinka. Vodička bola podrobená vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorou jej bola nameraná hodnota 0,64 mg/l alkoholu v dychu – čo predstavuje 1,33 promile,"  uviedol pre TV JOJ hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. "Policajti ženu obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. po vykonaní potrebných úkonov bola žena umiestnená v cele policajného zaistenia. 38-ročná Miroslava F. čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ktoré jej vzniesol poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Senci. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní," uviedol pre TV JOJ policajný hovorca Michal Szeiff.

Prokurátor podal obžalobu

"Obvinenej osobe Miroslave F. bolo dňa 21.02.2021 vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky podľa § 289 ods. 1 Trestného zákona. Aktuálne službukonajúci prokurátor Okresnej prokuratúry Bratislava III už podal na Okresný súd Bratislava III na obvinenú obžalobu, ktorá sa bude prejednávať v tzv. superrýchlom konaní, postupom podľa § 204 Trestného poriadku," uviedol pre TV JOJ prokurátor Matej Izakovič. 

Predseda parlamentu Boris Kollár pre TV JOJ uviedol, že s Fabušovou nie je v kontakte a je proti alkoholu za volantom.

Miroslava Fabušová sa v októbri minulého roka viezla s Borisom Kollárom vo vládnej limuzíne, ktorá havarovala v Podunajských Biskupiciach. Kollár bol niekoľko týždňov v nemocnici, kde sa podrobil operácii a následne na to sa zotavoval. Kollár ju vo vládnej limuzíne viezol v čase zákazu vychádzania. Argumentoval tým, že jeho kamarátku viezol do lekárne.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy