Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
V Bratislave podľa informácii TV JOJ havarovala vládna limuzína Veroniky Remišovej
Zdielať na

V Bratislave podľa informácii TV JOJ havarovala vládna limuzína Veroniky Remišovej

Na Pražskej ulici v Bratislave havarovalo vládne vozidlo, ktoré má k dispozícii ministerka Veronika Remišová. To, že ide o vládnu limuzínu potvrdil televízii JOJ zdroj z prostredia vyšetrovania.

Podľa informácii TV JOJ mal byť v aute iba vodič. Nehoda sa stala na Pražskej ulici, kde vozidlo zo zatiaľ nezistených dôvodov narazilo do pouličného osvetlenia. Časti vozidla boli aj  200 metrov od miesta nehody. Na mieste sa už nachádza aj sanitka. 

"Záchranári na mieste ošetrili jedného muža, po ošetrení odmietol prevoz do nemocnice," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. 

"Vozidlo narazilo do stĺpu verejného osvetlenia a takisto do elektrickej prípojky. Hasičská jednotka vykonala protipožiarne opatrenia, takisto osobe bola poskytnutá predlekárska pomoc," uviedol Ivan Kralovič, veliteľ zásahu. 

"V prvom rade ma zaujíma, či pán šofér zdravý, či sa mu nič nestalo," uviedla po rokovaní Remišová. 

"Nemám ešte kompletné informácie, budem s ním hovoriť. Najdôležitejšie pre mňa je, či sa mu nič nestalo," dodala Remišová. 

Okrem rozmetaných častí z havarovaného auta, zostali na mieste rozbité aj pouličné lampy, elektrická rozvodní skriňa a polámané stromy. Silný náraz počuli aj obyvatelia z neďalekých domov. "Počuli sme priamo do bytu, cez hrubé steny strašný náraz, strašnú šupu, vybehli sme von s manželkou a auto rozbité tak, ako ho vidíte. Po pár minútach začali prichádzať hasiči, polícia a nejaké tmavé autá, ktoré nevieme komu patria," uviedol svedok. 

Podľa informácii TV JOJ, mal ísť vodič vyzdvihnúť ministerke určité dokumenty. Či prekročil svoje právomoci a rýchlosť, zatiaľ polícia nekomentovala. "Vyšetrovaním presných príčin aj okolností, za ktorej k tejto dopravnej nehode došlo, sa v súčasnej dobe zaoberajú dopravný policajti," uviedol hovorca polície Michal Szeiff. 


Súvisiace články

Najčítanejšie správy