Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Turzovke zaznela streľba. V chatovej oblasti došlo k vlámaniu
Zdielať na

V Turzovke zaznela streľba. V chatovej oblasti došlo k vlámaniu

KYSUCE / V chatovej oblasti v Turzovke sa v piatok večer ozval výstrel. Policajti použili služobnú zbraň potom, čo im oznámili vlámanie do jednej z chalúp. K žiadnemu zraneniu nedošlo, no polícia zatiaľ veľa nepovedala. Vyšetrovanie prípadu je iba na začiatku.

V chatovej oblasti došlo k vlámaniu. Policajti podozrivého prenasledovali a použili aj služobnú zbraň. "Som počul, že tu autá behali hore dolu, prišli policajti a chytali tu aj nejaké autá," povedal miestny obyvateľ.

Do chatovej oblasti nad Turkovom smerovala hliadka obvodného oddelenia v Turzovke krátko po desiatej hodine večer. Podľa prvotných informácií policajti použili aj služobnú zbraň. Výstrel mal byť varovný. "Neviem či sa tam strieľalo to by som musel byť vonku ale bola zima," opísal ďalší obyvateľ.

"V súvislosti s touto udalosťou prebieha vyšetrovanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody v súbehu s trestným činom krádeže v štádiu pokusu," uviedla policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

"Už tam povykrádali zopár chát ale teraz zatiaľ dlho bol pokoj basisti boli pozatváraní ale zase to bolo," okomentoval obyvateľ Turkova.

Policajti mali zadržať jednu osobu, zatiaľ však nikoho neobvinili."Vzhľadom na vykonávané procesné úkony bližšie informácie nie je možné poskytnúť nakoľko by to mohlo zťažiť alebo zmariť vyšetrenie veci," dodala Kremeňová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy