Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Otec troch malých detí prosí o pomoc. Už dva roky pátra po manželke Nadežde
Zdielať na

Otec troch malých detí prosí o pomoc. Už dva roky pátra po manželke Nadežde

BRATISLAVA / Odišla z domu a už sa nevrátila. Deň, čo deň ju tam stále čaká manžel s ich malými deťmi. Nadežda Ondejková, je nezvestná presne dva roky. No rodina stále dúfa, že sa vráti a opäť budú všetci spolu.

"Chcel by som poprosiť všetkých ľudí. Keby mali nejakú informáciu, že by ju videli alebo by mali informáciu, kde sa zdržuje alebo že by ju zazreli, či by mohli dať vedieť, na políciu. Budem vďačný za celú rodinu našu a budem rád keď spolu nájdeme Naďku," povedal manžel nezvestnej Ľuboš Ondrejka.

Presne 730 dní prešlo od posledného kontaktu manžela Ľuboša s nezvestnou Naďou. V januári v roku 2019 odišla z ich spoločného rodinného domu v Rusovciach. Na ulici ju zachytila bezpečnostná kamera. Od tej doby ju nikto nevidel. "Predstavte si človeka, s ktorým žijete vlastne, s ktorým máte svoje plány do budúcnosti, s ktorým niečo budujete a zrazu odíde, ten človek z vášho života," uviedol manžel.

Po zmiznutí nezvestnú Naďu hľadali takmer všade. Dobrovoľníci, priatelia a polícia prehľadali okolie, neďaleké jazerá či Dunaj. Dokonca sa pracovalo aj s verziami, že niekomu nastúpila do auta a skončila za hranicami. Nič z toho sa nakoniec nepotvrdilo.  Pán Ondejka stále verí, že sa jeho milovaná manželka vráti domov živá a zdravá. Doma ju čakajú ich tri maloleté deti. Dve 9-ročné dvojičky a 2-ročná dcérka.



Otec troch detí priznáva, že tieto dva roky bez manželky boli veľmi náročné a cez vianočné obdobie obzvlášť.
"Aj tieto vianoce boli zase ťažké aj ako minulé, ale aspoň úsmev detí keď si rozbaľovali darčeky, tak to dáva človeku silu a zmysel ísť ďalej. Ja sa im snažím pripomínať mamu, aká by bola na nich pyšná, že určite ju nájdeme," skonštatoval.

"Po menovanej naďalej vedieme pátranie po operatívnej činnosti. Doposiaľ zo strany polície boli po nezvestnej realizované 4 pátracie akcie," informovala polícia.

Nezvestná Nadežda je približne 175 cm vysoká, štíhlej postavy, má gaštanovo - hnedé dlhšie vlasy a zeleno hnedé oči. Oblečenú mala v čase odchodu čiernu prešívanú bundu, modré rifle a čierne čižmy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy