Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Boris Kollár sa už lieči doma, cez víkend sa stretne s koaličnými partnermi
Zdielať na

Boris Kollár sa už lieči doma, cez víkend sa stretne s koaličnými partnermi

BRATISLAVA / Predseda parlamentu Boris Kollár sa už lieči doma. V nemocnici Svätého Michala strávil po ťažkej autonehode niečo vyše mesiaca.

Po návšteve lídrov koaličných strán v nemocnici v čase striktného zákazu návštev pre pandémiu a po konflikte sestier a jeho priateliek, ktoré sa mali v útrobách nemocnice nachádzať často, v piatok ráno podpísal Kollár reverz. A už cez víkend sa chce stretnúť s koaličnými partnermi.

"Predseda NR SR Boris Kollár dnes v ranných hodinách podpísal reverz. A na základe vlastného rozhodnutia opustil nemocnicu Svätého Michala," informovala jeho hovorkyňa Michaela Jurcová. 

"Nakoľko je predseda už z nemocnice doma, tak bude sa môcť aj osobne zúčastniť tej koaličnej rady. Môže fungovať v obmedzenom režime, vzhľadom na jeho zdravotný stav a budúci týždeň verím, že už v parlamente bude," uviedol poslanec a zároveň podpredseda strany Peter Pčolinský. 

Koaličná rada pri lôžku predsedu NR SR nebola jedinou návštevou v čase prísneho zákazu. Dámske návštevy a návštevy jeho kolegov boli, zdá sa, na dennom poriadku: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy