Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Známy "pretekár" pred sanitkou čelí ďalšiemu škandálu. Ako organizátor nevyplatil Horkýže slíže a diváci ostali bez hudby
Zdielať na

Známy "pretekár" pred sanitkou čelí ďalšiemu škandálu. Ako organizátor nevyplatil Horkýže slíže a diváci ostali bez hudby

MALÉ BIELICE / V Malých Bieliciach pri Partizánskom sa mal konať koncert kapely Hokýže Slíže. Prišlo naň okolo 300 ľudí. Zaplatili, ale hudby sa nedočkali. Organizátor kapelu nevyplatil a preto nehrali. Policajti žiadajú oklamaných ľudí, aby sa prihlásili.

"Poviem to takto jednoducho, zatiaľ nedostali peniaze. Čakáme ešte desať minút na organizátora," zaznelo z pódia tesne pred vystúpením.  Na koncert skupiny Horkýže Slíže v Malých Bieliciach čakalo okolo 300 ľudí, no nedočkali sa. "Koncert nebol, lebo organizátor nás nevyplatil," povedal člen skupiny. "Sme nachystaní, sme nazvučení, no organizátor proste nemá prachy," povedal na pódiu člen kapely. O peniaze prišla nielen kapela, ale všetci, ktorí si zaplatili vstupné. 

"Nás to mrzí, dištancujeme sa od organizátora. My sme to prenajali.," uviedol riaditeľ Termály Malé Bielice Jozef Strna.


Polícia prijala niekoľko trestných oznámení. Organizátor koncertu sa podľa našich informácií ukrýva v zahraničí. "Polícia v Partizánskom v súvislosti s  neodohratým koncertom preveruje oznámenia a získava podklady na základe ktorých rozhodne v zákonnej lehote," informovala policajná hovorkyňa Danka Adámiková.


S organizátorom sme sa snažili spojiť telefonicky, ale neúspešne. Ide o muža, ktorý v roku 2016 v Trenčíne blokoval sanitku smerujúcu do nemocnice. Za divokú jazdu mu súd vymeral podmienku. Opletačky so zákonom má však opäť.

Záchranári v marci 2016 nakrútili zábery auta,  ktoré im  blokovalo cestu počas prevozu do nemocnice. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy