Skoro jasno
15°
Bratislava
VIDEO: NAKA objavila obrovské laboratórium na pestovanie marihuany
Zdielať na

VIDEO: NAKA objavila obrovské laboratórium na pestovanie marihuany

KOMÁRNO / Národná kriminálna agentúra zaistila obrovské množstvo marihuany. Pri policajnej akcií s názvom Zeus zadržala tri osoby. Zásah objavil veľké laboratórium.

"Počas akcie boli zadržané dve osoby a bolo zaistené veľké laboratórium na pestovanie a výrobu omamných látok - marihuany, ktorá bola tiež zaistená vo veľkom množstve," uvádza polícia na svojom facebooku.

Národná kriminálna agentúra  počas akcie s krycím názvom "Zeus" zaistila po prehľadaní siedmich rôznych priestorov v Komárne viac ako tisíc rastlín cannabisu. Ako ďalej v tlačovej správe informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka, rastliny budú ešte podrobené znaleckému skúmaniu, aby bolo možné spresniť počet jednotlivých dávok a hodnotu zaisteného materiálu. "Zadržali sme aj tri podozrivé osoby, s ktorými naďalej prebiehajú procesné úkony," dodal Slivka.

"Tiež sme zaistili viac ako 2,5 kilogramu sušených drvených rastlín rodu cannabis. Z nich by bolo možné pripraviť minimálne 5 050 dávok drogy. Okrem toho sme zaistili aj kompletné sofistikované technické vybavenie na pestovanie, sušenie, spracovávanie a distribúciu," povedal Slivka. Pri prehliadkach policajti našli aj nelegálne držaný samopal vzor 61 s tlmičom a nábojmi do zbrane.

Správu budeme aktualizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy