Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Po zmiznutej žene päť rokov nikto nepátral. Polícia ju začala hladať až po dedičskom konaní príbuzných
Zdielať na

Po zmiznutej žene päť rokov nikto nepátral. Polícia ju začala hladať až po dedičskom konaní príbuzných

VYŠEHRADNÉ / Stratila sa bez stopy a päť rokov po nej nikto nepátral. Reč je o Tatiane Polóninovej z obce Vyšehradné. Zostal po nej dom, ktorý zarástol a dvor pripomínajúci džungľu. Majiteľky niet. Policajti sa o jej nezvestnosti dozvedeli nedávno.

Po Tatiane Polónyiovej začali policajti pátrať pred pár dňami. V dedine ju však nevideli dlhých päť rokov. Podľa susedov ráno odišla a už sa nevrátila.

V dome žila sama, manžela, ani deti nemala. Päť rokov nikomu nechýbala. Pred niekoľkými dňami sa ozvali jej vzdialení príbuzní. Potrebujú ju kvôli dedičskému konaniu. "O nezvestnej nemá rodina správu vyše päť rokov. Príbuzní sa ju snažili vypátrať, ale bezvýsledne," uviedla policajná hovorkyňa Danka Adámiková.

"Ona hocikedy odišla, niekedy aj týždeň tu nebola," povedal sused. Vstup na jej pozemok je zarastený a pripomína prales. Policajti ju v mieste bydliska bezvýsledne hľadali niekoľkokrát. "Raz tu boli policajti aj so starostom pozrieť, či nie je obesená, nič nenašli," opísal sused.

Podľa slov suseda to v dome vyzeralo, akoby práve odišla. "Všetky izby mala zamknuté. Nábytok tam má nový, chladničku, mrazničku zabalenú," pokračuje sused. Policajná hovorkyňa potvrdila, že doposiaľ nie je známe miesto jej pobytu, ani kde by sa mohla zdržiavať.

"Je 170 cm vysoká, štíhla, šedomodré oči, neupravené vlasy," uviedla hovorkyňa Adámiková. Dom pre nedoplatky odpojili od elektriny, aj od vody. Postupne zarástol a z ulice ho nie je takmer vidno. Policajti majú neľahkú úlohu. Vypátrať, kam zmizla pred piatimi rokmi bude zložité. 



"Ak ste nezvestnú videli, prosím kontaktujte nás na 158, alebo na facebooku polície," informovala Adámiková.

Telefonáty od cudzých čísiel niekoľkokrát za deň. Podniakteľke z okresu Lučenec niekto narobil problémy falošným inzerátom. Viac v reportáži:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy