Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
FOTO: Slováci sa konečne dočkali. Takto to vyzeralo v prvý deň štvrtej fázy uvoľňovania opatrení
Zdielať na

FOTO: Slováci sa konečne dočkali. Takto to vyzeralo v prvý deň štvrtej fázy uvoľňovania opatrení

BRATISLAVA / Od stredy sa na Slovensku opäť o čosi viac uvoľnil život. Za prísnych hygienických podmienok sa otvorili už aj kiná, divadlá, obchodné centrá, reštaurácie, tetovacie štúdiá a mnohé iné prevádzky. Pozrite sa s nami na to, ako Slovensko vyzerá po štvrtej fáze uvoľnenia koronaopatrení.

Naša krajina sa po mesiacoch prísnej karantény opäť vracia do normálu. V stredu sme odštartovali už 4. fázu uvoľňovania opatrení, čoho dôsledkom je otváranie ďalších prevádzok. 

​V stredu otvorili centrá všetky prevádzky, s výnimkou detských kútikov. Otvorili sa aj interiéry reštaurácií. Pri vstupe do nákupných centier sú nainštalované stojany s dezinfekciou, rovnako tak aj v jednotlivých obchodoch kde majú aj jednorázové rukavice. Na dverách visia oznamy o vstupe s rúškom aj aktuálnych obmedzeniach. V obchode môže byť jeden zákazník na 15 metrov štvorcových.

Najesť sa už dá aj v interiéri prevádzok, vrátane hotelových reštaurácií. Platia rovnaké podmienky, aké na vonkajších terasách. Otváracie hodiny prevádzok verejného stravovania bude možné predĺžiť do 22:00 hodiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy