Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Incident exministra Sólymosa v ázijskej reštaurácii polícia klasifikovala ako priestupok
Zdielať na

Incident exministra Sólymosa v ázijskej reštaurácii polícia klasifikovala ako priestupok

BRATISLAVA / Exminister životného prostredia prišiel pre potýčku v hlavnom meste v januári o svoju funkciu. Odstúpil sám po tom, ako s bratom napadli personál ázijskej reštaurácie. Polícia okolnosti incidentu prešetrila a došla k záveru, že šlo o priestupok. Pre TV JOJ to potvrdil policajný hovorca.

"Minulý mesiac došlo v priestoroch ázijskej reštaurácie na Laurinskej ulici v Bratislave k incidentu medzi dvomi mužmi  a personálom tejto reštaurácie. Po vykonaní všetkých potrebných úkonov bol predmetný skutok uznesením povereného príslušníka policajného zboru postúpený na referát priestupkov," informoval pre TV JOJ policajný hovorca Michal Szeiff. 

O nočnom incidente, ktorého aktérom mal byť minister životného prostredia Lászlo Sólymos, informoval ako prvý Plus 7 dní. Podľa svedkov boli pod vplyvom alkoholu."Zažívam ťažké obdobie a v tejto vypätej situácii som sa zachoval zle a nezvyčajneVšetky škody uhradím a majiteľom reštaurácie sa ospravedlňujem. Ospravedlňujem sa všetkým, ktorých sa moje správanie dotklo," povedal po incidente Sólymos. Skončili na policajnej stanici. 

Pozrite si archívnu reportáž o prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy