Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rodičia vraha poslali Majkinej rodine list
Zdielať na

Rodičia vraha poslali Majkinej rodine list

Rodičia vraha Majky Guráňovej poslali smútiacej rodine list

Tragické vyvrcholenie prípadu Majky Guráňovej z Likavky pri Ružomberku šokovalo Slovensko pred týždňom. Prípad otriasol nielen rodinou Majky, zdá sa, že poriadne trápi aj rodičov 20-ročného Tomáša, ktorý mladé dievča zavraždil pre 50-tisíc korún.

Rodina Tomáša poslala zarmúteným Guráňovcom list. "Ten list nás potešil, že sa takýmto spôsobom k nám zachovali," hovorí Ján Guráň, otec zavraždeného dievčaťa. 

Tomášovi rodičia boli podľa našich informácií aj v piatok na pohrebe Majky. S blízkymi tragicky zosnulého dievčaťa tam však radšej nehovorili a svoju ľútosť prejavili až teraz. "Je nám veľmi, veľmi ľúto, čo spravil náš syn. Vieme, že máte veľkú bolesť v srdci, no verte, že my tiež, možno ešte väčšiu," píšu v liste.

Otec Majky pocity rodičov vraha chápe a odpustil im. "Aj my sme rodičia a nemôžeme niekedy za svoje dospelé dieťa. Chcem len toľko povedať rodičom, že im to odpúšťame," povedal Ján Guráň.

Odpustenie však neplatí pre vraha dievčaťa. "Za takýto ohavný čin, akým naša dcérka zahynula, žiadame ten najtvrdší trest," dodáva zdrvený otec.

Zdielať na

Najčítanejšie správy