Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Premiér Pellegrini má nový imidž. Prezradil, že sa nechal inšpirovať reportérom TV JOJ
Zdielať na

Premiér Pellegrini má nový imidž. Prezradil, že sa nechal inšpirovať reportérom TV JOJ

BRATISLAVA/ BRUSEL / Premiér Peter Pellegrini rokoval v Bruseli o zostavení novej Európskej komisie. Oku reportéra TV JOJ Richarda Juriša pri rozhovore novinárov s premiérom ale neušlo, že nahodil nový imidž. Ihneď sa preto premiéra opýtal, prečo sa rozhodol zmeniť svoj look. Jeho odpoveď šokovala a zároveň rozosmiala v tom momente asi každého novinára v miestnosti. Pellegrini totiž vyhlásil, že sa nechal inšpirovať - a to rovno naším reportérom.

Premiér Peter Pellegrini po lete zmenil "look" svojej brady, čo si okamžite všimol reportér TV JOJ Richard Juriš. Na kameru v rozhovore premiér prezradil, že sa nechal inšpirovať práve naším reportérom. Pozrite si video a zhodnoťte jeho nový imidž:

Premiér zavítal do Bruselu pre rokovanie o novom zostavení eurokomisie s predsedníčkou Komisie Ursulou von der Leyen. Rokovanie s von der Leyen bolo podľa neho priateľské a konštruktívne. Okrem miesta pre Šefčoviča Pellegrini deklaroval, že Slovensko chce byť integrálnou súčasťou EÚ. Dotkli sa aj budúcnosti Európskej únie. 

Šefčovič bude eurokomisárom štvrtý raz, dvakrát bol už podpredsedom Komisie. Očakáva sa, že by tento post mohol získať opäť. To ale musí oznámiť a odobriť sama von der Leyen.  Šefčovič bude eurokomisárom štvrtý raz, dvakrát bol už podpredsedom Komisie. Očakáva sa, že by tento post mohol získať opäť. To ale musí oznámiť a odobriť sama von der Leyen. Viac v článku TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy