Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opitý vodič vyletel s autom z cesty. Podľa informácií TV JOJ ide o muža, ktorý pôsobil na okresnom súde
Zdielať na

Opitý vodič vyletel s autom z cesty. Podľa informácií TV JOJ ide o muža, ktorý pôsobil na okresnom súde

HUMENNÉ / Na cestách humenského okresu sa s opitými vodičmi akoby roztrhlo vrece. V sobotu v noci sa "vyznamenal“ 39-ročný muž. Autom vyletel z cesty, iba zázrakom minul chodkyňu a po prerazení plota skončil za rodinným domom. A to nie je všetko. Podľa informácií TV JOJ totiž ide o muža, ktorý nedávno pôsobil na humenskom okresnom súde.

Stalo sa to okolo desiatej hodiny večer. Auto vyletelo z cesty, prerazilo plot a skončilo v záhrade za rodinným domom. Vodič smeroval z nadjazdu na sídlisko pod Sokolejom. Na sociálnej sieti sa ozvala žena s tým, že auto ju kráčajúc po chodníku minulo iba o vlások. Podľa informácií televízie JOJ vodič pred pár mesiacmi pracoval ako člen zboru väzenskej a justičnej stráže na okresnom súde, no teraz sa ukázal v úplne inom svetle."39-ročný ročný muž bol podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol 2,04 promile," informovala policajný hovorca Igor Pavlík. 

Policajti u muža vykonali aj opakovanú dychovú skúšku a tá ukázala ešte viac. "Opakovaná dychová skúška bola s výsledkom 2,19 promile," poznamenal Pavlík. Muž skončil na policajnom oddelení. Na krku má obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "Za tento trestný čin hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok," dodal policajný hovorca k prípadu. 

Pozrite si reportáž o prípade, kedy mal v sebe niekoľko promile výpravca vlaku v službe. Viac TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy