Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vládne vozidlo malo pri Žiline nehodu. Skončilo v betónových zábranách
Zdielať na

Vládne vozidlo malo pri Žiline nehodu. Skončilo v betónových zábranách

ŽILINA / V stredu krátko popoludní mali zamestnanci úradu vlády v Žiline nehodu. Auto, ktoré šoféroval skúsený 50-ročný vodič skončilo v betónových deliacich pásoch po tom, čo do nich narazilo šedé auto. Našťastie sa pri nehode nikto nezranil.

Zamestnancov úradu vlády viezol šofér z Budatína smerom na Bratislavu, prešli sotva pár kilometrov, keď im cestu na Kragujevskej ulici skrížil šedý Nissan. "Vychádzal som z parkoviska, prechádzal som do ľavého pruhu a narazil do mňa," opísal situáciu vodič Nissanu. 

​Následne vládne vozidlo, v ktorom sa okrem vodiča viezli ďalší traja ľudia, narazilo aj do betónových zátarasov. "Žiadny úraz sa nestal," dodal vodič. 

Betónové deliace pásy skončili po silnom náraze v protismere. Tie dostali späť na svoje miesto až hasiči. Vodič Nissanu na Sviatok práce len tak ľahko nezabudne. Do Žiliny si šiel iba po súčiastku, nakoniec bude mať kopec roboty so svojim poškodeným autom.

"Alkohol u vodičov zistený nebol, vodičovi Nissanu bola v blokovom konaní uložená pokuta za priestupok," informoval policajný hovorca Radko Moravčík. 


Súvisiace články

Najčítanejšie správy