Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Stratil sa Casper. Pomôžte majiteľke nájsť člena rodiny
Zdielať na

Stratil sa Casper. Pomôžte majiteľke nájsť člena rodiny

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Majiteľka staffbulla menom Casper prosí o pomoc. Aj napriek tomu, že nemá vo zvyku utekať, sa jej stratil a nevie ho nájsť. Ak ste ho náhodou videli, veľmi by ste jej pomohli. Je to budúca mamička a stresy naviac nepotrebuje.

Staffbull sa volá Casper. Stratil sa 26. apríla 2019 o 11:00 pri ramene Dunaja v oblasti Vrakunskom lesíku, neďaleko Modrého mosta. "K ľuďom je milý a počúva na svoje meno," uviedla majiteľka Kamila. Pes, ako sama tvrdí sa stratil za zvláštnych okolností, keď sa išiel napiť vody.

"Ja som asi za pol minúty išla za ním a volala som na neho, ale už tam nebol. Kamarátka ostala hore a tá ho tiež nevidela," opísala udalosti majiteľka psa. Odvtedy až do neskorých hodín spoločne psa hľadali, ale ani okoloidúci ľudia ho nevideli. "Neviem si to vysvetliť, nakoľko nie je z tých psov, čo utekajú a dokonca ani hárajúce feny ho nezaujímajú. Vždy sa držal pri mne, aj keď sa hral so psami, ktoré sa naháňali, nikdy za nimi ďaleko neutekal a vrátil sa aj bez zavolania," dodala majiteľka.

noviny.sk

Ak ste náhodou strateného psa videli, môžete majiteľku kontaktovať na čísle 0903 687 175 alebo aj prostredníctvom našej redakcie. Veľmi jej s tým pomôžete a zároveň nastávajúcu mamičku odbremeníte. 

Psy sa zľakli okoloidúcich áut a skočili do šachty. Pomôcť z nej im museli hasiči:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy