Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vo vodnej nádrži v Bolerázi objavili bezvládne telo
Zdielať na

Vo vodnej nádrži v Bolerázi objavili bezvládne telo

BOLERÁZ / Vo vodnej nádrži Boleráz našli bezvládne telo muža. Podľa informácií TV JOJ ide pravdepodobne o 65-ročného Štefana z Bratislavy, po ktorom od minulého týždňa pátrali. Na miesto dorazili všetky záchranné zložky a neskôr aj rodina zosnulého.

Bezvládne telo našli okolo desiatej hodiny doobeda potom, čo ho vyplavila voda. Všimnúť si ho mal práve náhodný okoloidúci. Polícia predpokladala, že ide o nezvestného 65-ročného Štefana z Bratislavy. Podľa informácií z prostredia vyšetrovania bola na mieste aj jeho rodina, ktorá totožnosť muža neskôr potvrdila. 

 "V sobotu dopoludnia  bolo na priehrade v Bolerázi nájdené telo muža. Predpokladáme, že ide o nezvestného 65-ročného Bratislavčana, po ktorom polícia pátrala od minulého týždňa. Teraz budú nasledovať potrebné úkony a identifikácia osoby," vyjadril sa policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

 

Minulú sobotu prišiel muž k priehrade okúpať sa. Veci si nechal na brehu a vošiel do vody. Podľa polície ho videl náhodný okoloidúci, ako sa topí. Náhle zmizol pod vodou. Rýchlo volal pomoc. Po neznámom mužovi začali pátrať, no žiaľ bezvýsledne. Pri oblečení neboli žiadne doklady, takže nikto nevedel o koho ide. Posun nastal až neskôr. "V pondelok nahlásil muž z Bratislavy na policajnom oddelení PZ Trstín nezvestnosť svojho brata," vyjadrila sa hovorkyňa polície Martina Kredatusová. Povedal že oblečenie, ako aj ďalšie veci patria jeho 65-ročnému bratovi Štefanovi. Policajti aj zo záchranármi a hasičmi opäť vyrazili k priehrade, kde nezvestného Štefana hľadali vyše päť hodín. "Nezvestného muža sa žiaľ nepodarilo vypátrať," informovala v deň pátrania Kredatusová. 

Pozrite si reportáž o synovi, ktorý mumifikoval telo svojej matky:

Najčítanejšie správy