Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajti havarovali počas výjazdu
Zdielať na

Policajti havarovali počas výjazdu

Dnes asi o 9.15 hodine došlo v obci Michal nad Žitavou v okrese Nové Zámky k lúpežnému prepadnutiu miestnej pošty. <b>Pozrite si VIDEO</b>

Dnes asi o 9.15 hodine došlo v obci Michal nad Žitavou v okrese Nové Zámky k lúpežnému prepadnutiu miestnej pošty.

Maskovaný lupič so zbraňou v ruke ohrozoval pracovníčku pošty a žiadal od nej peniaze. Tá mu v obave o svoj život vydala 30.000 korún. Páchateľ v šiltovke a slnečných okuliaroch nasadol do Opelu modrej farby.

Polícia sa vydala po horúcej stope a ani nie hodinu po lúpeži mali policajti zadržaného páchateľa. Je ním 37 ročný Marcel G. z Komjatíc, ktorý sa cestou ešte stihol aj prezliecť, ale vďaka rýchlemu nasadeniu polície bol zadržaný aj s ukradnutými peniazmi v Dolných Krškanoch v okrese Nitra.

Doposiaľ netrestaný Marcel G. sa dopustil závažného zločinu lúpeže, za ktorý mu hrozí 12-ročný trest. V súvislosti s touto lúpežou došlo k dopravnej kolízii v Šuranoch.

Policajná hliadka, ktorá bola vyslaná na miesto lúpeže sa stala účastníkom dopravnej nehody. Na ceste od  Nových Zámkov do centra Šurian pred benzínovým čerpadlom došlo ku kolízii medzi policajným autom Kia Ceed a  Škodou Felícia, ktorá čiastočne vošla do jazdnej dráhy policajného auta so zapnutým výstražným znamením.

V snahe vyhnúť sa zrážke dostalo policajné auto šmyk a narazilo do oplotenia autobazáru. Na služobnom aute vznikla škoda asi za 350.000 korún. Výška škody na autách z autobazáru bude vyčíslená dodatočne. Alkohol u účastníkov zistený nebol. 

Zdielať na

Najčítanejšie správy