Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Auto 48-ročnej vodičky skončilo v Dunaji
Zdielať na

Auto 48-ročnej vodičky skončilo v Dunaji

Tvrdí, že ho riadne zaistila proti pohybu, no aj tak sa rozbehlo smerom k Dunaju. Pri svojej krátkej poslednej ceste skoro zrazilo človeka. <b>Pozrite si VIDEO</b>

O svoj päťročný Peugeot prišla dnes v Bratislave jeho 48-ročná majiteľka a to z veľmi netradičného dôvodu.

Po jeho nešťastnom zaparkovaní totiž skončilo vo vode. Auto odstavila riadne na parkovisku. Keď sa však po pár minútach vrátila, auto sa už v tej chvíli topilo v Dunaji. 

Tvrdí, že ho riadne zaistila proti pohybu, no aj tak sa rozbehlo a jeho potápanie sledovalo niekoľko prekvapených okoloidúcich. Pri svojej krátkej poslednej ceste skoro zrazilo človeka.

"Mala som hodenú rýchlosť, za 10 minút som sa vrátila, lebo som si zabudla oba mobily. Prišiel príslušník a opýtal sa, či nehľadám auto. Už bolo 150 metrov odo mňa," povedala nešťastná vodička.

"Ja som tam sedel na traktore, keď skoro do mňa nabúralo, pól metra odomňa," opísal túto tragikomédiu svedok. Ako auto necelých 5 minút plávalo na hladine Dunaja nakrútil na mobilný telefón jeden zo študentov priamo z okna strednej školy.  

"Mali sme hodinu, počul som rachot a potom sme vybehli k oknu... Padlo, potom tak cúvalo a potom sa neako otočilo," povedal študent Tibor. 

Auto sa zastavilo pri jednom z pontónov, kde sa ho lodník pokúsil uchytiť lezeckým lanom. To však nápor neudržalo a znova sa ponorilo. Tentokrát však išlo ku dnu, pretože pri uchycovaní rozbili predné sklo. 

Na jeho vylovení spolupracovali záchranári, hasiči ako aj potápači. Tí museli bojovať aj s vodnými prúdmi.bohužiaľ sa to vozidlo nepodarilo nájsť lebo je tu veľmi silný prúd.

Auto pani Evy zatiaľ zostane v Dunaji. Na jeho vytihnutie musia použiť ťažkú techniku. To je však už v rukách povodia Dunaja.

Zdielať na

Najčítanejšie správy