Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zo smetiara celebrita. Frantovi zo seriálu Most sa splnil sen
Zdielať na

Zo smetiara celebrita. Frantovi zo seriálu Most sa splnil sen

MOST / O Rómoch je známe, že v sebe majú zakódovaný talent na hudbu a spev. Mnohí sú aj medzi najväčšími hudobnými hviezdami. Vo filmovom umení ich bolo pomenej. Teraz urobil v Českej republike tamojší seriál Most z viacerých z nich herecké celebrity. Zdeňkovi Godlovi seriálová úloha dokonca úplne zmenila život. Dostáva jednu ponuku za druhou.

Zdeněk Godla alias Franta sa pred dvadsiatimi rokmi dostal do zlej spoločnosti a niekoľko rokov prežil vo väzení. Sám hovorí, že do väzenia sa môže dostať každý, ale von z neho len málokto. Teraz žije s manželkou a dvomi deťmi na sídlisku v Chomútove a prežíva doslova hollywoodsky sen. Bol bez práce, na úrade.Brigádoval tak, že upratoval na námestí. A potom to prišlo. "Priniesol som náradie, tam prebiehal casting a vzali ma," hovorí hlavný predstaviteľ. 

​V súčasnosti ho celá republika miluje. Stal sa známou osobnosťou a podľa vlastných slov si pozornosť užíva. Jazdiť v uliciach Mosta so smetiarskym autom, ako to robí aj Franta, je teraz prestížnejšia práca ako kedykoľvek predtým. Ľudia sú vraj k smetiarom omnoho zhovievavejší.

Franta pochádza z bytovky bez okien, v ktorej občas chýbajú aj panely. Úlohu v seriáli dostal takmer každý jej obyvateľ. Už teraz je isté, že hlavný hrdina bude vidly používať iba na prehrabávanie ďalších hereckých ponúk, ktorých je v súčasnosti niekoľko. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy