Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Úspešný český seriál Most sa sťahuje na Slovensko
Zdielať na

Úspešný český seriál Most sa sťahuje na Slovensko

BRATISLAVA / Naši českí susedia sa rozlúčili s najúspešnejším seriálom ostatných rokov. Most lámal rekordy sledovanosti. Išlo o veľkolepú oslavu, poslednú epizódu spojili herci a tvorcovia s autogramiádou a spoločnou projekciou v legendárnej reštaurácii Severka.

Na podpis pred reštauráciou Severka čakali stovky ľudí. Toto vraj Česká republika nezažila od čias najväčšej slávy skupiny Lunetik. Fanúšikov sprevádzali hystéria, radosť, keď sa im podarilo odfotiť sa s ich obľúbenými hercami a tvorcami seriálu, a aj sklamanie pre tých, ktorí prišli neskoro.

Predstavitelia hlavných hrdinov boli dve a pol hodiny obklopení svojimi obdivovateľmi, najmä tými, ktorí v meste Most žijú. Fanúšikom sa páči autentickosť seriálu a mnohí sa vyjadrili, že oceňujú realitu, ktorá je v ňom vykreslená. ​

Krátko pred desiatou večer ostalo v reštaurácii asi 150 ľudí so vstupenkami. Práve oni mali možnosť sledovať posledný diel seriálu Most spolu s hlavnými predstaviteľmi. Večer sa skončil veľkým potleskom, ktorý vyjadroval úspech seriálu. Aj pre jeho popularitu sa sťahuje na Slovensko. Vtipné a drsné hlášky z Mosta môžete vidieť na obrazovkách TV JOJ od 5. marca. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy