Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
FOTO: Nezvyčajný úkaz v dome. Na stene sa zjavil Ježiš, tvrdí rodina
Zdielať na

FOTO: Nezvyčajný úkaz v dome. Na stene sa zjavil Ježiš, tvrdí rodina

ZEMPLÍNSKA TEPLICA / V osade za dedinou Zemplínska Teplica v okrese Trebišov sa vraj stal zázrak. V skromnom príbytku sa podľa miestnych obyvateľov zjavil na stene Ježiš. Keďže jeho podoba nezmizla, domáci sa k nej začali modliť. Teraz tam vraj pribúdajú aj ďalšie nevysvetliteľné zjavenia.

Stenu zrekonštruovali domáci ešte pred troma mesiacmi. Cez víkend na nej objavili vyobrazenie Ježiša. Chýr o zjavení sa rozniesol po okolí. Do príbytku začínajú postupne prichádzať ľudia, aby to videli na vlastné oči. Niektorí len zo zvedavosti, iní kvôli modlitbe.

Domáci najprv nevedeli, ako majú na zvláštny úkaz zareagovať. Najprv kontaktovali starostku obce a neskôr aj farára. "Aby som sa na to prišiel pozrieť. Tak ja som im odkázal najprv, že sme samozrejme zdržanliví v takýchto prípadoch, tak aby ešte počkali nejaký ten týždeň," uviedol správca farnosti Igor Čellár. 

Miestni tvrdia, že na stene postupne pribúdajú aj ďalšie zjavenia. Vraj to je dôkazom pomoci žene s ťažkým osudom, ktorá v dome býva. "No modlila sa, stále len plače a pýta Boha," vraví miestna. 

Cirkev zatiaľ k tomuto úkazu nevie poskytnúť konečné stanovisko. Podobné prípady si totiž vyžadujú analýzu zo strany odborníkov.

Nejde o prvý prípad, kedy by ľudia nahlásili zjavenie Ježiša. Naposledy k podobnému úkazu došlo na severovýchode Slovenka, kde sa vraj objavil jeho obraz na sporáku. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy