Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Dvaja elektrikári sa zranili pri náraze do stĺpa
Zdielať na

Dvaja elektrikári sa zranili pri náraze do stĺpa

Archívna reportáž

BAJANY / Pred obcou Bajany sa stala nehoda, pri ktorej sa zranili dvaja elektrikári. Vodič firemného auta zrejme neprispôsobil jazdu stavu a povahe vozovky, zišiel z cesty do priekopy a narazil do telefónneho stĺpa.

Náraz bol taký silný, že obaja pasažieri po ňom vyleteli von z vozidla. Ratovať ich prišli všetky záchranné zložky. Vodič po prejdení miernej pravotočivej zákruty zrejme dostal v vozidlom šmyk a narazil do stĺpa.

Auto následne skončilo prevrátené na boku. Po silnom náraze vyleteli obaja pasažieri z vozidla. Auto sa zrejme po niekoľkých kotrmelcoch zastavilo až o niekoľko metrov ďalej v protismere.

Dvaja mladí muži vo veku 20 a 23 rokov si pri nehode poranili hlavu. S ľahkými zraneniami ich záchranári previezli do nemocnice. Časti z havarovaného vozidla vrátane prístrojov, ktoré elektrikári používali pri práci boli rozmetané po celom okolí.

Nehodu na mieste zadokumentovali michalovskí dopravní policajti, ktorí u 23-ročného vodiča požitie alkoholu nezistili. Škoda na vozidle bola vyčíslená na približne šesť tisíc eur.

Na elektrikárov čakajú nebezpečné nástrahy aj keď bezpečne dorazia do cieľa:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy