Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šoférov čaká ďalšie obmedzenie. Časť diaľnice D1 uzavrú
Zdielať na

Šoférov čaká ďalšie obmedzenie. Časť diaľnice D1 uzavrú

BRATISLAVA / Šoférov v hlavnom meste čakajú ďalšie obmedzenia. Národná diaľničná spoločnosť od piatka 17. augusta začne opravovať vozovku na diaľnici D1 v mestskej časti Petržalka. Premávka bude obmedzená v smere od Prístavného mosta po most Lafranconi.

Vodiči v hlavnom meste sa budú musieť pripraviť na ďalšie dopravné obmedzenia. Od piatka 17. augusta Národná diaľničná spoločnosť začína s opravou cesty na D1 v Petržalke. Obmedzenie v premávke sa bude týkať smeru od Prístavného mosta po Lafranconi. Práce sa dotknú ľavého jazdného pruhu.  "Z toho dôvodu bude tento úsek uzatvorený a doprava bude presmerovaná na Einsteinovu ulicu," uviedla pre Hospodárske noviny hovorkyňa NDS Michaela Michalová.

Na diaľnici začnú s výmenou asfaltu v celej šírke jazdného pásu. Práce by sa podľa slov hovorkyne mali ukončiť 30. augusta. Diaľničiari plánujú opraviť aj kratšie úseky na D1,a  to v úseku Mierová ulica – Senecká cesta. Na diaľnici D2 taktiež prejde rekonštrukciou križovatka Pečňa v Petržalke. "Tieto menšie opravy sa budú vykonávať v septembri až v októbri počas víkendov," oznámila ďalej Michalová.

Križovatka Triblavina prešla pred opätovným začatím prác kontrolou: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy