Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ária v spievajúcom dome po 16 rokoch odrazu stíchla. Obvinená ju ale nevypla
Zdielať na

Ária v spievajúcom dome po 16 rokoch odrazu stíchla. Obvinená ju ale nevypla

ŠTÚROVO / Hrozivý spievajúci dom v Štúrove v stredu stíchol. A to aj napriek tomu, že jeho majiteľka od pondelka nie je doma. Zadržali, vypočuli a obvinili ju policajti. O dočasné ticho sa fyzicky postarali elektrikári, ktorých zavolali k poruchám.

Spievajúci dom stíchol po návšteve elektrikárov. Aj napriek tomu, že obvinená žena, majiteľka neslávne známeho spievajúceho domu v cele policajného zaistenia čaká na rozhodnutie o väzobnom stíhaní za nebezpečné prenasledovanie. To si vyslúžila po 16 ročnom neustálom 16 hodinovom obťažovaní tamojších obyvateľov. Púšťala im áriu la Traviata od Verdiho dookola. 

"Z tejto lokality boli v stredu ráno nahlásené dve poruchy. Na ich odstránenie bolo potrebné vymeniť poškodenú poistku. Kvôli oprave bola na niekoľko minút prerušená distribúcia elektrickej energie do príslušnej vetvy vedenia na tejto ulici," uviedla hovorkyňa ZSE Michaela Dobošová. 

Zrejme toto stačilo k tomu, aby zariadenie, ktoré 242 krát za deň spustilo úryvok z la Traviaty zmĺklo a bez pomoci človeka sa opäť nezaplo. Táto skutočnosť síce potešila obyvateľov ulice, nie je to však definitívne riešenie. "Polícia sa zákonným spôsobom zaberá možnosťou vypnutia predmetného zariadenia," vyjadrila sa hovorkyňa polície v Nitre Renáta Čuháková. 

Podľa informácií TV JOJ by mali, ako jeden z dôkazových materiálov, zaistiť aj zvukovú aparatúru z Kossuthovej 25. Na prípadnú domovú prehliadku však budú potrebovať odobrenie prokuratúry a súdu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy