Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Hablovičová oslnila plesajúcich originálnymi šatami
Zdielať na

Hablovičová oslnila plesajúcich originálnymi šatami

Zdroj: TV JOJ

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová si ples vychutnávala v spoločnosti svojho dvorného návrhára Borisa Hanečku.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová sa na VIII. plese v opere predviedla v šatách od svojho dvorného návrhára Borisa Hanečku.

Na prestížne podujatie jej navrhol róbu aj vlani. Šaty zožali úspech - a tento rok mal o čosi zviazanejšie ruky a väčšiu zodpovednosť. Šitie súčasne sprevádzala časová tieseň.

"Mali sme stiesnený čas, lebo zajtra letím do Mexika na prehliadku týždeň módy, takže všetok voľný čas, ktorý Lucia mala, sme koordinovali s diármi mojím a môjho tímu," prezradil Hanečka, ktorý Hablovičovú na plese sprevádzal.

Pri tvorbe róby pre riaditeľku súťaže krásy sa inšpiroval prútenými kreslami. "Inšpirácia je z prútených kresiel, ktoré mám ako dedičstvo po mojej babičke. Keby ste videli prútené kreslo, ktoré mám doma a fotku Lucie, ktorá v ňom sedí na druhej skúške - absolútna harmónia," neskrýval nadšenie Hanečka.

Hablovičová sa zasa tešila, že si svoj obľúbený ples užije v pohodlnejších šatách než vlani. Zistila však, že ak má trocha väčšiu sukňu s vlečkou, pohybovať sa v spoločnosti je trocha komplikované, nehovoriac o tanci.

Ján Hudcovič

"Vyzerá to krásne, treba si to odtrpieť, ale určite to nie je na denné nosenie," dodala. Hablovičová s Hanečkom majú k plesovým podujatiam rezervovaný vzťah. Ako však dodala: "Ples v opere je moja obľúbená akcia, vychutnávam si ju v plnej miere vďaka tomu, že je to úplne prvý ples, ktorý otvára plesovú sezónu a zároveň mám pocit, že je najprestížnejší."

Zdielať na

Najčítanejšie správy