Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Aj dnes bude v Bratislave zhromaždenie, pripravte sa na dopravné obmedzenia
Zdielať na

Aj dnes bude v Bratislave zhromaždenie, pripravte sa na dopravné obmedzenia

BRATISLAVA / Aj tento piatok pokračujú v hlavnom meste protesty. S nimi sú spojené aj dopravné obmedzenia, ktoré sa dnes dotknú cestujúcich v centre Bratislavy. Aké to budú?

S obmedzeniami na námestí SNP treba počítať už okolo pol piatej popoludní. Počas celého protestu nebudú cez námestie premávať žiadne električky. Protest by mal skončiť okolo siedmej hodiny večer. Potom bude doprava v tomto úseku opäť obnovená.

"V teréne budú opätovne posilnené hliadky dispečerov z DPD Bratislava. V prípade potreby v súčinnosti s políciou, operatívne podľa situácie, odklonia linky MHD z dôvodu zaistenia bezpečnosti účastníkov zhromaždenia," potvrdila hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová

Ak si to situácia vyžiada odklonené budú linky električiek s číslom 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8 a 9. Čo sa týka osobnej automobilovej dopravy tá bude tiež obmedzená. Na námestie SNP a priľahlé ulice sa nedostanete.Vodiči, ktorí parkujú na námestí SNP by mali svoje autá kvôli bezpečnosti preparkovať na iné miesto.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy