Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž sa z oslavy domov nevrátil, potvrdili sa najhoršie obavy
Zdielať na

Muž sa z oslavy domov nevrátil, potvrdili sa najhoršie obavy

ZVOLEN / Muž sa z piatkovej oslavy domov nevrátil, a tak sa ho príbuzní rozhodli ísť hľadať. To, čo ale neskôr uvideli ich úplne zdrvilo.

36-ročný Dušan sa nevrátil domov z oslavy, a tak sa ho znepokojená rodina hneď ráno rozhodla hľadať. Večer odišiel z domu za kamarátmi, v meste sa stretli na oslave, čo sa dialo potom, ale zatiaľ nikto vysvetliť nevie. Dušanové bezvládne telo našli v sobotu popoludní na hladine vody pri vodnej elektrárni. 

K nešťastiu zrejme prišlo keď sa vracal z oslavy domov. "Jednotka bola privolaná na miesto udalosti kvôli utopenej osobe, ktorá sa nachádzala na filtračných mrežiach elektrickej elektrárne. Telo bolo vytiahnuté na breh a následne odovzdané vyšetrovateľovi polície," uviedol Miroslav Paučo člen Hasičského a záchranného zboru Zvolen. Od bytovky kde býval s rodinou ho pritom delilo už iba pár ulíc.

Potom čo ho na breh vytiahli hasiči, ho na mieste identifikoval jeho brat. Dušanové osobné veci, zimnú bundu ako aj doklady pritom našli policajti neďaleko garáži, desiatky metrov od miesta kde objavili telo. Polícia zatiaľ ešte nevie prečo bol Dušan tak neskoro v noci pri vode a ani to za akých okolností k nešťastiu došlo. "Obhliadajúci lekár na tele muža nenašiel znaky cudzieho zavinenie. V prípade bola nariadená pitva," vyjadrila sa telefonicky Mária Faltániová hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného Zboru Banská Bystrica. Polícia vo Zvolene tak už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Pozrite si našu reportáž o nehode autobusu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy