Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pri zrážke dodávky s autom sa zranilo sedem ľudí. Jeden z nich hlavou rozbil čelné sklo
Zdielať na

Pri zrážke dodávky s autom sa zranilo sedem ľudí. Jeden z nich hlavou rozbil čelné sklo

STAKČÍN / Dodávka s partiou šiestich robotníkov havarovala vo štvrtok ráno za obcou Stakčín na východe Slovenska. Chlapi práve išli do práce, keď do nich narazilo osobné auto. Zranilo sa sedem ľudí, záchranári ich postupne prevážali do nemocnice.

Nehoda sa stala okolo siedmej ráno za obcou Stakčín. V Avii boli šiesti chlapi, ktorí smerovali do práce. Oproti nim išlo osobné auto. Zrážku videl vodič z iného vozidla. "Ja som išiel najprv pred nimi, tam som sa pristavil a zdvihol som hlavu a zrazu pecka. Lebo on už pred zákrutou brzdil, lebo počul som, že gumy pískajú," povedal svedok. 

Okolnosti nehody vyšetruje polícia. Siedmich zranených záchranári postupne previezli do nemocnice. Podľa prvotných informácií jeden z mužov utrpel ťažké zranenia. Hlavou totiž vyvalil čelné sklo. "Zranení utrpeli najmä úrazy hlavy hrudníka a dolných končatín. Prevezení boli do nemocnice v Snine," informuje Alena Krčová, hovorkyňa záchranárov. 

Na miesto privolali aj psychológa hasičského zboru, ktorý nielen hasičom ale aj zraneným, či príbuzným mohol poskytnúť pomoc v krízovej situácii. Premávku musela na mieste riadiť niekoľko hodín polícia. "Vyšetrovateľ OR PZ v Humennom začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," uviedla policajná hovorkyňa Jana Migaľová. 

Pri Senci sa čelne zrazili dve autá. V jednom sedela tehotná žena. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy