Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodičke spadol pred auto strom, vonku ale bolo bezvetrie
Zdielať na

Vodičke spadol pred auto strom, vonku ale bolo bezvetrie

PRIEVIDZA / Predstavte si, že idete ráno autom do práce a zrazu pred vami na cestu spadne obrovský strom. Toto sa v utorok stalo vodičke z Prievidze. Keby išla o pár sekúnd skôr, strom ju privalí. Našťastie doň iba narazila. Zaujímavé je, že v čase, keď strom spadol, bolo bezvetrie.

Obrovský strom zablokoval frekventovanú cestu. Spadol rovno pred prichádzajúce auto. "V poslednej chvíli som dobrzdila, predo mnou padol. Pár centimetrov a je to na mne," uviedla vodička auta. "Po príchode na miesto bolo zistené, že padnutý strom poškodil dve autá, bolo to bez zranení osôb," povedal veliteľ zásahu Jozef Krausko. 

Strom spadol hneď vedľa autobusovej zastávky. Žena, ktorá šoférovala auto, ktoré takmer privalil bola v šoku. "Zaujímavé je, že vôbec nefúkal vietor," uviedol obyvateľ mesta. Obrovský strom mal odhnité korene. Hasiči ho pílili viac ako hodinu. 

Pracovníci technických služieb skontrolujú v najbližšom čase všetky stromy na území mesta. "V kontrolách budeme pokračovať, chceme sa vyvarovať vecí, ktoré na povrchu nie je vidieť, aby nás to neprekvapilo," uviedol Alojz Vlčko z Mestského úradu v Prievidzi. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy