Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Marcel je vo Veľkom balíku
Zdielať na

Marcel je vo Veľkom balíku

BRATISLAVA / Obľúbený moderátor Marcel Forgáč je vo Veľkom balíku. Presnejšie, bude moderovať novú televíznu súťaž s názvom Veľký balík, v ktorej môžu diváci vyhrať veľký balík peňazí.

"Rozbiehame zábavný program, ktorý sa volá Veľký balík," vraví Marcel Forgáč. "Je to zábavná súťaž, kde sa bude dať vyhrávať naozaj obrovská suma peňazí, až 250 tisíc eur." Pre účasť si musíte kúpiť stierací žreb a pri troch symboloch TV sa zúčastníte na žrebovaní o účasť na hre v televíznom štúdiu. Marcel sa dnes po rozhovore v štúdiu Novín o 12-tej ponáhľal nakrúcať generálku novej show. V najbližších dňoch sa už budú nakrúcať prvé časti súťažnej hry.

Show by mala byť uvoľnená a zábavná, napriek tomu, že v nej ide o sumu, ktorá môže zásadne zmeniť život nejednej slovenskej rodiny. Marcel Forgáč sa na moderovanie teší, napriek tomu, že väčšinou tvorí duo s Juniorom. Ten sa úspešne venuje moderovaniu relácie Moja mam varí lepšie. Hra by mala byť vzrušujúca, okorenená nečakanými momentami: "Máme tam bankára, ktorý vám môže zavolať a ponúknuť niečo, čo sa slovami Maria Puza volá ponuka, ktorá sa neodmieta..." Premiérovú časť si môžete pozrieť 5. januára.

Súvisiace články