Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Do pôrodnice to stihli na poslednú chvíľu. Na pomoc privolali aj políciu
Zdielať na

Do pôrodnice to stihli na poslednú chvíľu. Na pomoc privolali aj políciu

NOVÉ ZÁMKY / Cesta z Palárikova do Nových Zámkov pre Viktora ešte nikdy nebola taká rýchla. Druhé spoločné dieťa, ktoré čakala jeho partnerka Anka, sa pýtalo na svet prirýchlo. A na pomoc prišli aj policajti.

"Bolo to o päť minút dvanásť, takže asi tak," hovorí čerstvá mamička dvoch detí. Bábätko sa vybralo na tento svet naozaj rýchlo. Až tak, že si na pomoc museli privolať políciu. 

"Naozaj málo si pamätám z týchto vecí, také hektické to bolo. Zavolal som na 158, predstavil sa a nahlásil svoju ŠPZ a že sa rútime z Palárikova do Zámkov do nemocnice kvôli pôrodu," spomína na dobrodružnú cestu novopečený otec. Najbližšie k nim mali službu dopravní policajti Marcel Prusenko a Peter Mrázik.

"Tak sme sa snažili veľmi rýchlo presunúť k tomu vozidlu, stihli sme to tuto pred nemocnicou," hovorí Peter. Martin zatiaľ utekal dovnútra, vyniesol vozík a už utekali na pôrodnícke oddelenie. Mladá mamička sa tak viezla na pôrodnú sálu v sprievode uniformovaných policajtov. Tých si chválila aj Anka, ktorá do 15 minút už držala narodeného syna v rukách. "Všetko sa stihlo, sme radi aj my s kolegom," dodáva Marcel. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy