Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Peter Nagy si zaspieval v Super Karaoke, bol nadšený
Zdielať na

Peter Nagy si zaspieval v Super Karaoke, bol nadšený

BRATISLAVA / V novej relácií TV JOJ s názvom Super Karaoke sa predstavil ďalší skvelý umelec, tentokrát Peter Nagy.

Peter Nagy obľúbenú šou dobre pozná a účinkovať v tejto relácií mu nerobilo problém. "Ja som vedel presne do čoho pôjdem. Ja som si pozrel ukážky svetovej verzie. Veľmi sa mi páčilo, že celosvetové hviezdy účinkovali v tejto šou. A povedal som si, ak išli takéto osobnosti do toho pôjdem aj ja," povedal Peter Nagy.

Spevák si svoje účinkovanie v televíziách dobre vyberá. "Ja v reality šou určite nie, mám rád hudbu a humor. Sväťo je bezprostredný a má zmysel pre humor, robí to dobre," dodal Nagy.  V aute počas natáčania sa nachádza viac ako 14 kamier. Peter prezradil, že Sväťo Malachovský je veľmi dobrý šofér a pochválil ho aj počas natáčania. 

Peter Nagy chystá o mesiac výnimočné akustické turné - Projekt Pianko. "To Pianko sa volá preto, lebo sú to takzvané tiché pesničky z môjho repertoáru a preto, že sú založené na klavíry. V niektorých mestách sme si pozvali aj sláčikové kvarteto, ktoré je zložené z členov orchestru Národného divadla," povedal Nagy. Koncerty budú napríklad aj v kine a malých kultúrnych domoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy