Polojasno
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Chcete doma hviezdu? Úspešná tanečná škola hľadá talenty
Zdielať na

Chcete doma hviezdu? Úspešná tanečná škola hľadá talenty

BRATISLAVA / Tanec udržiava postavu, zlepšuje kondičku, dodáva do života istú dávku estetiky a samozrejme, emócie. Práve preto by so začiatkom školy a s povinnosťami, mali vaše deti svoju energiu vybíjať aj fyzicky. Napríklad v Riverpark Dance School.

"Deťom ponúkne škola špecifické zameranie. Deti si môžu vybrať, či chcú tancovať jazz, súčasný tanec či hip hop," uviedla manažérka školy Zuzana Kaduková. 

V škole sa učia sólo tance, kombinácie chlapca a dievčaťa alebo dvoch dievčat, skupinové tance v počte sedem tanečníkov alebo 24 tanečníkov. Podľa manažérky je rozvrh nastavený tak, aby sa aj počas školy vedeli deti dostať k úspechom. "Je to v prvom rade zábava, ale nie je to jednoduchý šport alebo jednoduché zameranie v rámci pohybu," tvrdí Kaduková. 

Konkurz do detskej tanečnej skupiny LOLLIPOPS

LOLLIPOPS je nová tanečná skupina, ktorá patrí pod najúspešnejšiu komerčnú tanečnú školu Riverpark Dance School. Teraz hľadajú talenty od 6 do 13 rokov, ktoré majú skúsenosti s pohybovou prípravou, gymnastikou alebo akýmkoľvek estetickým športom. Konkurz sa koná 10. septembra o 10.30 v Riverpark Dance School. Na ich čele bude odborný pedagóg so zameraním na klasický a jazzový tanec v kombinácii s gymnastickou prípravou.

Tým, že sa vaše dieťa stane súčasťou tanečnej skupiny, čakajú ho aj spoločné sústredenia, súťaže, výlety a festivaly v zahraničí, tréningy, krásne kostýmy a hlavne veľa zábavy v prostredí Riverpark Dance School. Za 10-mesačné fungovanie majú na konte prvé miesto zo súťaže v Malackách a niekoľko strieborných a bronzových umiestnení v sólových kategóriach.

Súvisiace články