Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tublatanka zažila rande s Novým mestom. JOJku v meste si užili nie len diváci
Zdielať na

Tublatanka zažila rande s Novým mestom. JOJku v meste si užili nie len diváci

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Nové Mesto nad Váhom, Žilina a Košice – to sú mestá, kam sa tento rok televízia JOJ na chvíľu presťahuje. V Novom meste už desiaty ročník odštartovali v nedeľu.

Napriek upršanému počasiu bolo tamojšie námestie plné ľudí. Zábava a výborná nálada tam vládli do neskorých večerných hodín. "Je to paráda, počasie nám neprialo, bol lejak, ale je tu veľmi veľa ľudí," hovorí usmiata moderátorka Lucia Barmošová. 

Ľudí neodradilo ani studené počasie a dážď. Roztiahli dáždniky a nerušene sa zabávali ďalej. Na mieste bolo aj karaoke auto, ktoré používajú pri natáčaní novej šou. Ľudia si ho mohli vyskúšať. "Je tu úžasne. Určite to budem pozerať a bude to patriť medzi moje obľúbené."  Ďalší vychvaľovali zvuk v aute. "Ja by som to každému odporučila, nech si to vyskúša."

Množstvo známych tvárí sa pohybovalo nielen na námestí, ale aj na pódiu. Diváci videli mnohé skvelé kapely a spevákov. Krátko pre pol ôsmou ľudia na námestí netrpezlivo čakali na Noviny na živo. Priamo v akcii videli Adrianu Kmotríkovú a Jana Mečiara. "Bolo nám tu výborne, je to taká spätná väzba. My musíme tiež vedieť, že pre niekoho vysielame. Sme sa trošku triasli od zimy, ale mali sme ohrievač pod sebou," prezradila Adriana. 

Najbližšie sa JOJka presunie do Žiliny a potom do Košíc. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy