Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Desiaty ročník JOJky v meste odštartuje v Novom Meste nad Váhom. Je sa na čo tešiť
Zdielať na

Desiaty ročník JOJky v meste odštartuje v Novom Meste nad Váhom. Je sa na čo tešiť

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Na námestí o druhej popoludní odštartuje desiaty jubilejný ročník JOJky v meste. Návštevníci sa môžu tešiť na známe tváre z televíznej obrazovky, pripravený je bohatý hudobný program a viacero prekvapení. Na záver diváci zažijú večerné Noviny vysielané priamo z námestia.

"Každý rok chceme dať jedno mesto také netradičnejšie a tento rok padlo rozhodnutie, že spravíme jedno nové mesto a preto sme v Novom Meste nad Váhom," vysvetľuje Roman Neuschl, Brand manager TV JOJ. Na námestí bolo rušno od skorého rána. Chlapi montovali pódium. Do začatia akcie musí byť všetko pripravené na 100 percent.

Diváci sa môžu tešiť na zaujímavý program a skvelý line-up. "Hex, Celeste Buckinghem, Tublatanka, ktorú budeme vysielať aj naživo na TV Plus," hovorí Neuschl. Prekvapením bude aj "výber" do šou Moja mama varí lepšie. Bude tam Junior, ktorý s pomedzi ľudí vyberie ďalších účinkujúcich. JOJku v meste môžu návšetevníci spojiť s výletom do nádherných hradov v okolí. Hrad Beckov, ktorý vidno už z diaľky a ponúka nádherný výhľad na okolie, či Čachtický hrad, v ktorom bývala krvilačná grófka Báthoryčka sú len na skok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy