Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Slovenské osobnosti majú srdce na správnom mieste
Zdielať na

Slovenské osobnosti majú srdce na správnom mieste

PIEŠŤANY / Sú slávni, úspešní, niektorí aj rozprávkovo bohatí, no srdce majú stále na správnom mieste. Na prvom ročníku charitatívneho tenisového turnaja venovaného na pomoc detskej onkológii reprezentovala televíziu JOJ Danka Strculová so svojim partnerom.

Na tenisovom turnaji Danka určite vynikla. Bola totiž jedinou ženou. "Je to veľká zábava a tuším, že na všetkých kurtoch vedia, aký je tu stav, lebo ja tak vreštím, keď vyhráme loptičku, ale ja sa tak teším."  

Keďže išlo o charitu, raketu do rúk neváhali zobrať aj iné slovenské osobnosti. Medzi nimi bol aj majster sveta MMA. "Je to úplne iné ako v klietke, ale teším sa, že si tu môžem zahrať tenis a pomôcť tým deťom," hovorí Attila Végh. Zahanbiť sa nedali ani futbalisti, či hokejisti a športový duch nezapreli ani na tenisovom kurte.

Vyvrcholením akcie bolo slávnostné odovzdávanie symbolického šeku pre nadáciu Deťom s rakovinou v sume 3 770 eur. Vyzbierané peniaze putovali na onkológiu do Detskej Fakultnej nemocnice v Bratislave. "Tieto všetky finančné prostriedky poputujú na budovanie lôžkovej časti pre malé deti, ktorú sa snažíme tento rok dostavať,"  hovorí Peter Mitura z N.O. Deťom s rakovinou. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy