Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dovolenka v Egypte sa pre manželov skončila nočnou morou
Zdielať na

Dovolenka v Egypte sa pre manželov skončila nočnou morou

KOMÁRNO / Plán krásnej dovolenky v Egypte sa pre manželov z Komárna skončil nočnou morou. Ponuka z katalógových fotografií sa nezhodovala s realitou, rovnako ako ani písomné podmienky. Recenzie iných hostí si pred odletom nestihli preštudovať, no na základe nich by zrejme nikam nešli.

"Po 15 rokoch sme sa vybrali, že si zopakujeme dovolenku v Egypte," povedala nespokojná klientka Silvia Králiková. Manželia z Komárna tvrdia, že 7 dovolenkových dní za tisíc eur bolo pre nich utrpením. Na mieste zistili, že krásne fotografie rezortu na stránkach cestovnej agentúry boli 15 rokov staré. "Dvaja sme boli, čo sme mali all inclusive a neboli nám schopní obed pripraviť, čakali sme aj hodinu," povedala poškodená.

Bufetové stoly, ľahké občerstvenie počas dňa či neskorá večera, tieto veci boli uvádzané v prospektoch no nekonali sa. A rozdielov bolo viac. Od iných turistov, ktorí zájazd kupovali priamo v cestovnej kancelárii, sa na mieste navyše dozvedeli, že dovolenku zrejme poriadne preplatili. "My sme napríklad boli 7 dní za 1 000 eur a oni boli 14 dní," povedali poškodení. Reklamáciu vyriešila cestovná kancelária vyjadrením ľútosti, že dovolenka neprebehla podľa predstáv klienta.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy