Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žena po hádke dorezala muža nožom
Zdielať na

Žena po hádke dorezala muža nožom

ĽUBINA / Poriadna dráma sa odohrala v Ľubine (okres Nové Mesto nad Váhom). Štyridsaťtriročná žena napadla svojho priateľa nožom a dorezala mu krk. Len zázrakom mu nezasiahla tepnu. Zranený muž skončil v nemocnici, ona v policajnej cele.

Jaroslav a Terézia najskôr spolu popíjali, večer sa ale pohádali. Nevedeli sa dohodnúť, komu patrí výsuvný nôž. Ten vytiahol z tašky Jaroslav. Terézia začala tvrdiť, že je jej. Nôž mu vytrhla z ruky a na invalidného dôchodcu zaútočila.

"Počas hádky Terézia chytila orezávací nôž a niekoľko krát porezala do oblasti tváre a krku svojho druha," hovorí Elena Antalová, trenčianska policajná hovorkyňa.

Zasiahla mu tvár a krk. S reznými poraneniami ho previezli do nemocnice v Myjave. Tam ho museli okamžite operovať. Momentálne je jeho stav stabilizovaný a čoskoro by ho mali prepustiť do domáceho liečenia.

"Obaja boli v čase skutku pod vplyvom alkoholu," dodáva Elena Antalová.

Podľa lekárov mal veľké šťastie, že mu nôž nepoškodil krčné žily. Ak by sa tak bolo stalo, mohol vykrvácať. Teréziu policajti zatkli a skončila v cele. V čase, keď na svojho druha zaútočila, mala vypité. O jej ďalšom osude rozhodne sudca okresného súdu v Novom Meste nad Váhom. Hrozí jej až 12 rokov za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy