Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Agnesu našli v záhrade mŕtvu. Sedela dobitá pri útulku pre bezdomovcov
Zdielať na

Agnesu našli v záhrade mŕtvu. Sedela dobitá pri útulku pre bezdomovcov

KOŠICE / Košickí kriminalisti vyšetrujú násilnú smrť 41-ročnej ženy. Agnesu našli v záhrade pri útulku pre bezdomovcov v Bernátovciach, kde bývala spolu so svojím druhom. Práve on je podľa informácií televízie JOJ podozrivý z jej zabitia. Družku zrejme dobil na smrť.

Agnesino telo našli v záhrade pri útulku pre bezdomovcov v Bernátovciach. Žena mala podľa informácií TV JOJ informácií viaceré zranenia na hlave a na ďalších častiach tela. 

Agnesa a jej druh, o tri roky mladší Peter, údajne už niekoľko dní spolu popíjali. Do ubytovne sa žena na noc nevrátila. Nadránom ju našli v záhrade pod stromom. Sedela na stoličke prikrytá dekou. Obyvatelia útulku ihneď privolali záchranárov, tí však už len skonštatovali smrť. Namiesto ihneď dorazili aj policajti.

Išlo o násilnú smrť

Žena mala devastačné poranenia hlavy a už na prvý pohľad bolo jasné, že išlo o násilnú smrť. Hlavným podozrivým je jej druh Peter, ktorý svoju družku zrejme pod vplyvom alkoholu dobil na smrť. Policajti ho odviedli, no zatiaľ ho neobvinili. "Na objasnení tohto skutku intenzívne pracujeme," povedal Alexander Szabó, košický policajný hovorca.

Mali spolu deti

Agnesa a Peter majú spolu dve deti. Tie sú podľa informácií TV JOJ v detskom domove. Podľa obyvateľov útulku mali pekný vzťah a nehádali sa často. "S každým sa rozprávala, dalo sa aj sním, neviem, kde bola chyba," povedala obyvateľka útulku. "Vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia," hovorí Alexander Szabó, košický policajný hovorca.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy