Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hádka a potom smrť. Otec utopil svojho syna
Zdielať na
Krimi

Hádka a potom smrť. Otec utopil svojho syna

WISCONSIN / Prípad, kedy sa otec rozhodol chladnokrvne zavraždiť svojho synčeka, otriasol policajným zborom i obyvateľmi. Vraha sa podarilo zachrániť, dieťatku už zachranári pomôcť nedokázali.

Dvadsaťpäťročný otec z amerického Wisconsinu zobral svojho syna k miestnemu rybníku po hádke s mamou dieťaťa. Muža pri vode s plačúcim chlapcom videli viacerí svedkovia. Keď šialenec začal ponárať chlapčeka do mútnej a studenej vody, pokúšali sa ho od hrozného skutku odhovoriť. 

"Zbadal som to bábätko vo vode. Hrôza. Schytil som ho a plával s ním k brehu, keď sa mi do cesty postavil jeho otec. Bábätko mi vytrhol a plával s ním ešte hlbšie," hovorí Joey Griffin, muž, ktorý sa pokúšal chlapca zachrániť. 

Otec prežil, chlapec nie

Podľa svedkov, muž do jazera vošiel najskôr do hĺbky, kde mu voda siahala po hruď. Pred príchodom polície sa posunul ešte do hlbšej vody. Otca z rybníka vytiahli živého. Bábätko vytiahli o niekoľko minút už v bezvedomí. Chlapčeka sa záchranárom nepodarilo oživiť. Vraha polícia zatkla s vyšetruje pre vraždu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy