Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Humenčan napadol priateľku. Z pery jej vytrhol piercing
Zdielať na

Humenčan napadol priateľku. Z pery jej vytrhol piercing

HUMENNÉ / Polícia v Humennom vyšetruje prípad zbitej ženy. Fyzicky mal na ňu zaútočiť jej priateľ - zo spodnej pery jej vytrhol piercing, sotil ju na zem a udieral ju. Policajti ho už obvinili z prečinu ublíženia na zdraví, za čo mu hrozí 3-ročné väzenie.

Dvadsaťtriročný muž zaútočil na Simonu u nej doma. Dvojica sa predtým hádala. " Muž po hádke fyzicky napadol mladú ženu. Hlavou jej udrel do nosa a vytrhol jej piercing, ktorý mala na spodnej pere," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

Modriny na tvári

Potom ju sotil na zem a udieral ju po celom tele. Mladá Humenčanka všetko oznámila na polícii. V čase bitky Simonin otec nebol doma, povedal, že dcéra má na tvári modriny.

"Ja by som povedal, že veľká chyba je v nej, ako v chlapoch. Neviem, ale palica nepomáha," povedal jej otec. Otec tvrdí, že s dcérou má problémy už od jej 13 rokov. Podľa jeho slov toto nebola prvá bitka, ktorú mladá žena dostala.

Dvadsaťtriročný Matúš bol obvinený z trestného činu ublíženia na zdraví. Ak mu bude vina preukázaná, hrozí mu trest odňatia slobody na 6 mesiacov až na tri roky.

Pozrite si reportáž redaktorky Kataríny Kleknerovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy