Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Motorkár nabúral do dvoch áut. V jednom sa viezla tehotná žena
Zdielať na

Motorkár nabúral do dvoch áut. V jednom sa viezla tehotná žena

BÁDICE / Riskantné prebiehanie 51-ročného motocyklistu sa skončilo zrážkou s dvomi autami. Stalo sa to na ceste pri Bádiciach. V jednom z áut, do ktorého motorka vrazila, sedela aj tehotná žena a dve malé deti. Motorkár s manželkou skončili v nemocnici.

Podľa svedkov išla po ceste kolóna motoriek. V zákrute a navyše na mieste, kde je zakázané predbiehanie, dvaja motocyklisti zákaz ignorovali.  "Začala predbiehať kolóna, prvý motorkár to stihol a tí druhí nie," opisuje šofér Róbert Bórik.

Motorkár z boku vrazil do auta, ktoré predbiehal. Zaradiť sa však už nestihol a skončil v aute, ktoré išlo oproti.

Trčali mu kosti

"Išiel na motorke a on nás ťukol. My sme išli za sebou a neviem si vysvetliť, prečo ho to vynieslo, aby sa štrajchol s autom. Ma chytil ľavou stranou auta a ja som to namieril do jarku," hovorí  šofér Marián Holka.

Po náraze 51-ročný motocyklista a o rok mladšia manželka vyleteli z motorky. Motorkári zraneným kamarátom dávali prvú pomoc. "Posunul som auta, lebo mu kosti trčali a v aute mám tehotnú manželku a dve malé deti," opisuje šofér.

Rovnako mala zlomeniny aj manželka motocyklistu, ľahko sa zranil aj vodič jedného z áut. Kamarát motocyklistu povedal, že úsek, kde došlo k zrážke, nepoznajú a išli tadiaľ prvýkrát.

Na mieste bola redaktorka Diana Pavlisová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy