Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Aj politici majú talent. Kaliňák môže byť kúzelníkom, Matovič tanečníkom
Zdielať na

Aj politici majú talent. Kaliňák môže byť kúzelníkom, Matovič tanečníkom

BRATISLAVA / Od parlamentných volieb uplynul už týždeň. V plnom prúde sú povolebné debaty a tiež špekulácie. Odhaľuje sa pritom minulosť i budúcnosť politikov, ich charaktery i nesporný talent.

Talent predsedu Siete Radoslava Procházku je nespochybniteľný.

"Procházka je fenomenálny imitátor, ktorý hrá politika, ktorý nevie klamať. Je najlepšiu karikatúrou samého seba," prezradil komentátor Arpád Soltész.

Spev a tanec

V talentových súťažiach sa ale väčšinou spieva a tancuje. Preto medzi politikmi nechýbajú ani parketoví levy. Medzi talentovaných tanečníkov patrí napríklad šéf Obyčajných ľudí Igor Matovič.

"Matovič má talent na tanec, ale skôr takí ako tancujú medvede na reťazi, na ktoré sa príde pozrieť celá dedina. Jediný problém je, že nevieme, kto tú reťaz drží," hovorí Arpád Soltész.

Kúzelník

Niektorých politikov pritom ani vidieť byť nemusí a dokážu sa predviesť. Podľa komentátora Arpáda Soltésza podpredseda strany Smer Robert Kaliňák ukázal talent v kategórii kúzelník.

"Kaliňák je skvelý kúzelník, ktorý jediným gestom nechal z politickej mapy zmiznúť celú Sieť," vysvetlil.

Väčšina účastníkov talentových súťaží spieva. tento dar má aj predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár.

"Boris Kollár sa snaží preraziť spevom, ale aj tak všetci vieme, kde je jeho skutočný talent. On urobil najviac pre prvý dôchodkový pilier," ozrejmil komentátor.

Repovanie

Modernejší spevácky štýl je rep. Martin poliačik zo strany SaS ukázal, že repovať vie. "Ide mu to. Problém je, že v nesprávnej kapele," dodal Soltész.

Každá talentová súťaž musí mať svojich ikonických babrákov. Do takejto kategórie zaradil Arpád Soltész predsedu SaS Richarda Sulíka.

"Sulík je príklad toho, ako to dopadne, keď si sedliak pomýli kosu so šabľou. Vtedy si môže uťať aj nohu. Trochu je problematické, že to robí aj priamo v politike," prezradil.

Víťazom sa stáva...

V talentovej súťaži je vždy jeden víťaz. Kto to je? "Všetci sa dostali do druhého kola. Ľudia rozhodli, kto je víťaz, ale ešte stále nie je jasné, kto zoberie tú cieľovú prémiu," odtajil porotca šou Česko Slovensko má talent Jaro Slávik.

Aj politici majú talent:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy