Skoro jasno
17°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Dvaja muži dokopali a zmlátili ochrankára. Vzali mu aj zbraň a ku krku priložili nôž
Zdielať na

Dvaja muži dokopali a zmlátili ochrankára. Vzali mu aj zbraň a ku krku priložili nôž

GALANTA / Policajti stále pátraju po dvoch mužoch z Galanty. Tí surovo dobili pracovníka SBS firmy, ktorý prišiel na pomoc krupiérke do herne na Železničiarskej ulici.

V herni sa nachádzalo niekoľko klientov. Zrejme s pribúdajúcou hladinou alkoholu sa ich správanie začalo zvrhávať. Jeden z nich rozkopol na toalete dvere a ostatní sa začali sami obsluhovať a z chladničky si brať nápoje. Čašníčka privolala na pomoc pracovníka SBS.

"Po príchode pracovníka SBS ho 34-ročný Martin udrel, pričom došlo k zájomnej bitke," informuje hovorkyňa policajného zboru Martina Kredatusová.

Údery do hlavy

Martin napokon SBSkára premohol a brutálne ho začal udierať do hlavy. Pripojil sa aj 30-ročný Ernest. Priložil mužovi na krk nôž a začal sa vyhrážať zabitím.

Potom ho obaja surovo bili. Ernestovi sa podarilo vziať mu z puzdra zbraň. Dvakrát vystrelil do stropu. Pištoľ priložil aj SBSkárovi k oku a vyhrážal sa zabitím.

Skončil v nemocnici

"Druhý z dvojice ho kopal a skákal po ňom," opisuje Kredatusová.

Krupiérka zalarmovala políciu. Ostatní z partie z herne odišli, ostal tam len jeden muž. Dobitý SBSkar do príchodu polície utržil ďalšie kopance do hlavy alebo zátylku.

"Muž mal poranené oko a mal  mnohopočetné poranenia na hlave. Po ošetrení skončil v galantskej nemocnici," povedal hovorca OS ZZS Boris Chmel.

"Polícia pátra po Martinovi Miezgovi a Ernestovi Čambalovi," hovorí Kredatusová.

Zneškodnenie kamery

Obvineniu sa nevyhol ani 33-ročný Miroslav z Galanty. Ten sa pokúsil zneškodniť viedozáznam z kamery z herne, aby sa nedostal k polícii. Skončil v cele a vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie. Hrozí mu až 6-ročné väzenie.

Téme sa venuje redaktorka Veronika Hulíková:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy